col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Servicii de Inmiresmare Ambientala

 
 
 
 

Experiente de neuitat pentru clienti, cu ajutorul inmiresmarii ambientale

SCENT::LINQ este una dintre companiile de top la nivel mondial in ce priveste odorizarea ambientala. Cream arome de inalta calitate si oferim solutii complete de inmiresmare, imbunatatind calitatea spatiilor interioare si a ambientului.

Datorita propriei tehnologii submicronice inovatoare de difuzare a aromelor, completate de colectia rafinata de parfumuri de care dispunem, putem oferi solutii de aromatizare ambientale remarcabile, de inalta calitate. Serviciile noastre de odorizare a aerului sunt oferite dupa cele mai inalte standarde, de catre tehnicieni bine pregatiti, la nivel mondial.

Standardele de siguranta si mediul inconjurator

Customer safety is our absolute priority. All of our formulations exceed regulatory requirements (Specially EU and USA) and fragrance safety. Our scents are in recyclable glass bottles and packed in kraft cardboard boxes that are made of 100% recycled paper.

Ne conectam - Intelegem - Dovedim - Ne implicam

Abordarea noastra este consultativa, astfel ca prioritatile noastre sunt relatiile cu clientii si dialogul deschis, ceea ce ne ajuta sa identificam si sa oferim cele mai bune solutii de aromatizare ambientala, potrivite necesitatilor clientilor.

Scopul echipei noastre pentru relatiile cu clientii este acela de a colabora indeaproape cu tine, pentru a gasi solutiile de inmiresmare adecvate afacerii tale, potrivite pentru fiecare locatie in parte. Pentru a gasi solutiile de odorizare ideale, primii pasi pe care ii parcurgem sunt evaluarea tehnica si efectuarea unui tur al locatiilor tale. Apoi, ramane doar sa iti demonstram ce putem realiza pentru bunul mers al afacerii tale.

Consultantii nostri au un singur scop, si anume acela de a crea o relatie de lunga durata cu tine si de a te mentine multumit de colaborarea cu noi in anii ce vor urma. Ne mandrim cu o echipa dedicata relatiilor cu clientii care raspunde rapid necesitatilor tale si care detine abilitati excelente de comunicare. Reactia rapida si eficienta este scrisa in ADN-ul nostru!

scenting-services-001

Dispunem de 3 sisteme de difuzare; Sistemul Central de Dispersie HVAC este destinat spatiilor mari, difuzarea fiind realizata prin sistemul de aer conditionat; Sistemul de Dispersie Portabil MDX250/MDX100 este utilizat in mii de spatii comerciale, showroom-uri si chiar si in incaperi mari care nu sunt dotate cu sisteme de aer conditionat. Nu in ultimul rand, Sistemul Modular de Dispersie MDW250 este ideal pentru a fi folosit in magazinele retailerilor, showroom-uri si alte spatii interioare mici.

Datorita colaborarii cu unul dintre parfumierii de top din lume, localizat in Germania, putem oferi o gama larga de arome atent selectionate, create special pentru clientii SCENT::LINQ.

Aboneaza-te La Newsletter,
afla ultimele noutati!

Aboneaza-te La Newsletter,<br> afla ultimele noutati!