col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Despre Noi

Povestea noastra a inceput in 2008. In numai un deceniu, am ajuns sa ne numaram printre cele mai importante companii de aromatizare ambientala professionale din intreaga lume.

Nu doar produse exceptionale, ci si solutii complete de aromatizare ambientala…

SCENT::LINQ este una dintre companiile de top dedicate inmiresmarii aerului si detine distribuitori exclusivisti in peste 40 de tari, la nivel mondial. De la Aeroprtul JFK din New York la hotelul Marina Bay Sands din Singapore, de la hotelul cazino Caesars Palace din Las Vegas la Swissotel Bosphorus în Instanbul, pana la fashion-branduri de renume, cum ar fi Tommy Hilfiger, Burberry, Cacharel; toti acestia se numara printre clientii nostri.

Lucram cu parfumieri de reputatie inalta si producatori de parfumuri fine pentru a indeplini atat asteptarile clientilor nostri, cat si ale noastre. Fiecare etapa a conceperii parfumurilor noastre, precum si livrarea serviciilor de rang inalt catre clientii nostri sunt luate in serios. Suntem mandri nu doar de produsele noastre, ci si de serviciile insuperabile si de solutiile complete, atunci cand vine vorba de parfumarea ambientului.

Tehnologia avansata de difuzie a parfumului ai sistemele acesteia sunt intregite de atentia asupra livrarii serviciilor. In timp ce altii vorbesc doar despre produse, noi vorbim despre servicii. Nu este o coincidenta ca numeroase branduri hoteliere si lanturi comerciale aleg sa colaboreze cu noi, oriunde in lume.

Nu suntem o simpla companie de improspatare a aerului

Cu cateva zeci de ani in urma, sistemul de iluminare era privit de catre arhitecti drept un lux; acum a devenit un aspect central al amenajarii spatiilor. In aceeasi maniera, miresmele vor fi din ce in ce mai folosite pentru a evidentia, pe plan senzorial, spatiile private si publice. Noi constientizam importanta unui parfum corespunzator drept element de design interior. Echipa noastra experimentata ofera servicii de consultanta si se concentreaza pe gasirea solutiei potrivite pentru fiecare client.

Scopul nostru este acela de a crea o conexiune intre emotiile si amintirile ce sunt „ingropate” adanc in arhiva noastra olfactiva, la nivel subliminal, cu ajutorul aromelor perfect imbinate.

„Comerciantii iubesc mirosul pentru ca este simtul cel mai bine conectat la emotii”, spune Rachel Herz, profesoara specializata in neurostiinte si experta recunoscuta in psihologia mirosului, de la Universitatea Brown din Providence, Insula Rhodos.

Afla cum te putem ajuta sa creezi, prin intermediul aromelor, conexiuni emotionale care vor avea un impact urias asupra afacerii si brandului tau.

Aboneaza-te La Newsletter,
afla ultimele noutati!

Aboneaza-te La Newsletter,<br> afla ultimele noutati!